BEBACare Hydrate+ 39 g
Internetes ár !

Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer. Por orális rehidratáló oldat készítéséhez és L. rhamnosus GG élőflóra. Születéstől kezdve adható.


NÁLUNK BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!

 

MÁRKA
Nestlé
Kiszerelés
6 adag
Várható kiszállítás
2024.02.28
Szállítás
1 -2 munkanap
Szállítási költség
1.490,- Ft
Életkor
Csecsemő kortól
5 490 Ft
Egységár: 915 Ft/adag
db
Összehasonlítás
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Figyelmeztetés

Orvosi felügyelet mellett alkalmazható! Parentálisan nem alkalmazható. A termék kizárólagos tápanyagforrásként nem használható. A feloldott termék az elektrolit sótartalmának köszönhetően enyhén sós ízű. A HYDRATE tasakot ne oldd fel 200 ml-nél kevesebb vízben, ne használj cukrot, sót vagy egyéb élelmiszert – mint pl. tejet, gyümölcslét – az elkészítéshez. Amennyiben naponta egynél több HYDRATE tasak fogyasztása szükséges, a következő mellé már ne adj további L. rhamnosus GG élőflórát tartalmazó tasakot. Feltételezhető vagy bizonyított immunhiányos állapot esetén a termék nem fogyasztható. 

Használati Utasítás

A pontos adagolást az orvos határozza meg a kiszáradás mértéke és a csecsemő vagy kisgyermek súlya alapján.Az oldat elkészítése előtt mindig moss kezet! Sterilizált üvegben oldd fel mindkét tasat tartalmát (4,5 g HYDRATE és 2 g FLORA) 200 ml előzőleg felforralt, majd 40°C-ra (testhőmérsékletűre) visszahűtött vízben. Figyelj arra, hogy 45°C feletti hőmérsékleten az L.rhamnosus GG baktériumok elpusztulnak. Minden alkalommal a tasakok teljes tartalmát oldd fel. Ne használ, ha a tasak sérült. 

Az elkészített oldat hűtőben tárolandó és az elkészítést követő 12 órán belül fel kell használni. 

A csomagolás 6 adagot tartalmaz. 

Száraz, szobahőmérsékletű helyen (10°C – 25°C között) tárolandó. Óvd a sugárzó hőtől, közvetlen napsugárzástól, vízzel történő érintkezéstől.