SZERVES MAGNÉZIUM 60 DB KAPSZULA

SZERVES MAGNÉZIUM 60 DB KAPSZULA
SZERVES MAGNÉZIUM 60 DB KAPSZULA
SZERVES MAGNÉZIUM 60 DB KAPSZULA
SZERVES MAGNÉZIUM 60 DB KAPSZULA
KISZÁLLÍTÁS

Szállítás 2-5 munkanap! Díja:1.390,-Ft.

Figyelem! A szállítás 15.000-, Ft feletti vásárlás esetén ingyenes!

 

KISZÁLLÍTÁS
2 490 Ft
Egységár: 42 Ft/adag

Szerves magnézium – A legrövidebb út a kisimult idegekhez! A magnézium egy különösen fontos ásványi anyag, amihez a normál étkezéssel nehezen jutunk hozzá megfelelő mennyiségben. A magnézium hozzájárul a meszesedés megakadályozásához, fokozott stresszhatás esetén a megfelelő relaxációhoz, az idegrendszer és izomzat normális működéséhez, a kifáradás csökkentéséhez, több mint 300 enzim működéséhez. A legtöbb magnézium tablettában vagy porban szervetlen magnéziumot találunk, aminek csupán 4%-a szívódik fel. Ezzel szemben a Herba-D szerves magnézium-citrátnak rendkívül magas, 90%-os a biológiai hasznosulása…és még ezt is tovább fokozzuk a feketeborsból származó piperin segítségével!

 


 +36302968139

    Ha kérdésed van, hívj bátran, segítünk!

 

Részletek

A magnézium egy különösen fontos ásványi anyag, amihez a normál étkezéssel nehezen jutunk hozzá megfelelő mennyiségben. A magnézium hozzájárul a meszesedés megakadályozásához, fokozott stresszhatás esetén a megfelelő relaxációhoz, az idegrendszer és izomzat normális működéséhez, a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Nélkülözhetetlen ásványi anyag szervezetünk számára, több mint 300 enzim működéséhez szükséges.

A magnézium szervezetünkből történő kiürülését gyorsíthatja a kávé, tea fogyasztása, stressz és sport. A lakosság körében általános a magnéziumhiány, fontos a magnézium pótlása. Számos kutató állítja, hogy fontossága szervezetünk számára a D-vitaminéval egyenértékű. A különböző magnéziumot tartalmazó készítmények hasznosulása azonban nagyon különböző.

A magnézium szervetlen formái (-oxid, –karbonát, –szulfát, –hidroxid) alig hasznosulnak, viszont az erre hajlamosaknál laza székletet vagy akár hasmenést is okozhatnak, továbbá lekötik a gyomorsavat

A magnézium szerves kötésű változatai többnyire jól felszívódnak szervezetünkben és hasmenést is kevésbé okoznak.

Ha egy étrend-kiegészítő magnéziumot tartalmaz, akkor abban az esetek túlnyomó részében szervetlen magnézium-oxidot találunk, aminek csupán 4%-a szívódik fel. Ezzel szemben a szerves magnézium-citrátnak rendkívül magas, 90%-os a biológiai hasznosulása. Ez óriási különbség és arról se feledkezzünk el, hogy a gyengébb minőségű magnézium vegyületből lényegesen többet kell bevennünk, és ennek lebontásával feleslegesen terheljük a szervezetünket.

Tovább fokozhatjuk a hasznosulást a piperinnel. Ez a feketebors 95%-os kivonata és a bors csípős ízéért felelős. Számos kutatás bizonyította, hogy a piperin elősegíti a vitaminok és az ásványi anyagok felszívódását szervezetünkben.

A Herba-D szerves magnéziuma egy új generációs készítmény, mely magas dózisban tartalmaz magnéziumot és piperint. Ennek köszönhetően a szervezet jóval magasabb százalékban tudja az ásványi anyagokat hasznosítani. Termékünkben szerves kötésű magnézium-citrátot használunk. A magnézium-citrát a magnézium citromsavval alkotott sója, ez az egyik legjobban hasznosuló magnézium vegyület.

A boltokban kapható szerves kötésű magnéziumot tartalmazó étrend-kiegészítők többségében nem az van, ami a címkén szerepel. A legtöbb ilyen készítmény csak részben vagy egyáltalán nem reagált aktivált magnézium vegyületeket tartalmaz. Mit is jelent ez valójában? Nézzünk erre egy példát: Magnézium-citrát helyett csak magnézium-oxid és citromsav keveréket használnak. Előfordulhat, hogy a reakció egy része végbement ugyan, de a magnézium túlnyomó része akkor sem a megfelelő formában van jelen. Emiatt fordul elő gyakran a szerves kötésű magnézium vegyületek használatakor fellépő hasmenés. Azoknak a változatoknak az elemi magnézium tartalma, ahol a reakció nem ment teljes mértékben (nem „fully reacted” ) végbe, mindig magasabb, emiatt olcsóbbak is.

Sok étrend-kiegészítőket előállító „szakember” azt sem tudja, hogy az azonos nevű magnézium vegyületek között van különbség, ezért alapanyagként az olcsóbbra esik a választása, aminek ráadásul magasabb a magnéziumtartalma. Így maga a késztermék is olcsóbb lesz.

Vásárlóként hogyan tudjuk kiválasztani a „jó” magnézium készítményt?

A legjobban hasznosuló magnézium-citrát esetében, ha a reakció teljes mértékben lezajlott („fully reacted” ) akkor az elemi magnézium-tartalom 14-16%.

Magnézium-citrát esetében, ha a fentebb említett reakció teljes mértékben lezajlott („fully reacted”), egy kapszula nem tartalmazhat 125 mg elemi magnéziumnál többet. Mindenképpen csak az alatt lehet a magnéziumtartalom, ha valóban a jelölt vegyületet tartalmazza. További probléma, hogy sok termék csomagolásán helytelenül van feltüntetve a magnézium tartalom is, ugyanis a vegyületet írják a címkére magnéziumként, holott annak csak töredéke az elemi magnézium.

Természetesen mi, a Herba-D-nél a magnézium-citrát “fully reacted” változatát használjuk termékünkhöz.

Adatok
SZÁRMAZÁSI HELY
MAGYAR TERMÉK
ADAGOLÁSI EGYSÉG
KAPSZULA
GYÁRTÓ
HERBA D
Cikkszám
5999886522193
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
ÖSSZETEVŐK, HATÓANYAGOK ÉS ADAGOLÁS

Magnézium-citrát, zselatin (kapszula anyaga), piperin.

Napi 2 kapszulával már fedezed tested magnézium szükségletét.

Lehetőleg étkezés közben, rágás nélkül, folyadékkal vedd be.

1 adag = 2 kapszula = 240 mg 90%-ban hasznosuló szerves magnézium.

Egy doboz 30 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

A napi ajánlott mennyiség fogyasztását ne lépd túl. Ne feledd, egy étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

TÁROLÁS ÉS EGYÉB INFO

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

KISZERELÉS: 1 doboz

GYŰJTŐ MENNYISÉG: ~ 60 adag

Jogi nyilatkozat

A Herba-D termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést.

A Herba-D termékcsalád tulajdonosa, és mi mint a Herba D terékcsalád forgalmazói, valamennyi kommunikációs felületen tiszteletben tartjuk a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Herba-D termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ezért teszünk meg mindent nap mint nap.