TŐZEGÁFONYA 30 DB KAPSZULA

TŐZEGÁFONYA 30 DB KAPSZULA
KISZÁLLÍTÁS

Szállítás 2-5 munkanap! Díja:1.390,-Ft.

Figyelem! A szállítás 15.000-, Ft feletti vásárlás esetén ingyenes!

 

KISZÁLLÍTÁS
2 490 Ft
Egységár: 83 Ft/db

Tőzegáfonya – A húgyutak egészségéért. A tőzegáfonya segít fenntartani a húgyutak egészséges állapotát azáltal, hogy csökkenti a kedvezőtlen baktériumok tapadását.

 


 +36302968139

    Ha kérdésed van, hívj bátran, segítünk!

 

Részletek

Még a múlt század elején az orvosok megfigyelték, hogy a rendszeresen sok tőzegáfonyát fogyasztó emberek vizelete savasabb pH-értékű és kevesebb baktérium található benne.

Laboratóriumi vizsgálatok azt állapították meg, hogy fertőzésellenes hatását a tőzegáfonyában nagy mennyiségben megtalálható proanthocianidin nevű vegyületnek köszönheti, ami meggátolja a baktériumokat abban, hogy a húgyuti rendszer falának sejtjeihez tapadjanak. Továbbá nagyon rossz feltételeket biztosít a baktériumok számára, ami által még tovább csökkenti a fertőzés veszélyét. Napjainkban már a tudomány is elismeri, hogy a tőzegáfonya rendkívül jótékony hatásokkal bír a húgyuti rendszer fertőzéseinek megelőzése és kezelése terén. Számos klinikai vizsgálat igazolja, hogy rendszeres, napi rendszerességgel történő fogyasztása – kapszula vagy gyümölcslé formájában – jelentősen csökkenti az esélyét az ilyen fertőzések kialakulásának.

A nők számára még fontosabb használata, hiszen ők nagyjából 10-szer akkora eséllyel kapnak ilyen fertőzést, mint a férfiak, de ennek ellenére az ő számukra is hasznos a tőzegáfonya fogyasztása.

Ha valaki már valamilyen húgyuti fertőzésben szenved, akkor is erősen ajánlott számára, hogy elkezdje a tőzegáfonyalé-vagy kapszula szedését, mert így lerövidítheti a fertőzés időtartamát, csillapíthatja a fájdalmat, és csökkentheti a meglévő kellemetlen tünetek súlyosságát is.

Van még egy előnyös tulajdonsága, mégpedig az, hogy a tőzegáfonya épp az antibakteriális hatása miatt szagtalanítja is a vizeletet, ami különösen az inkontinenciában szenvedők számára nagyon hasznos tulajdonság.

Adatok
SZÁRMAZÁSI HELY
MAGYAR TERMÉK
ADAGOLÁSI EGYSÉG
KAPSZULA
GYÁRTÓ
HERBA D
Cikkszám
5999886522315
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
ÖSSZETEVŐK, HATÓANYAGOK ÉS ADAGOLÁS

Napi hatóanyag tartalom (1 kapszula)

  • Tőzegáfonya kivonat (150 mg, ebből proantocianidin tartalom 37,5 mg),
  • C vitamin (80 mg) (NRV:100%)*.
    *NRV = Napi beviteli referencia érték felnőttek számára

A gyógynövény kivonatát és nem annak szárított őrleményét tartalmazza. Egy napi adag (150 mg) tőzegáfonya kivonat megfelel 4500 mg száraz növényi őrleménynek.

A kivonat vagy extraktum a szárított növényi őrleménnyel szemben speciális technológiával készül, aminek köszönhetően töményebb formában, ezért jóval nagyobb mennyiségben tartalmazza az adott növény aktív hatóanyagait. Egy ilyen növényi kivonat vagy extraktum akár százszor is erősebb lehet a növényi pornál.

Naponta 1 kapszula az ajánlott adagolás. Lehetőleg étkezés közben, rágás nélkül, folyadékkal vedd be.  

A napi ajánlott mennyiség fogyasztását ne lépd túl. Ne feledd, egy étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

TÁROLÁS ÉS EGYÉB INFO

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

KISZERELÉS: 1 doboz

GYŰJTŐ MENNYISÉG: ~ 30 kapszula

Jogi nyilatkozat

A Herba-D termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést.

A Herba-D termékcsalád tulajdonosa, és mi mint a Herba D terékcsalád forgalmazói, valamennyi kommunikációs felületen tiszteletben tartjuk a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Herba-D termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ezért teszünk meg mindent nap mint nap.