SZELLEMI FRISSESSÉG

A szellemi frissesség az a folyamat amelyben képesek vagyunk a világ dolgait felismerni, ezeket elraktározni, és szükség esetén ezeket feleleveníteni.Ennek egyik fontos ismérve a koncentrálás.Koncentrálási probléma bekövetkezhet egy fizikai hatás(baleset)következtében is.Idősebb korban az ember koncentrációs képessége csökken.A Herba D termékek fejlesztésének célja a koncentráció fejlesztése. A koncentrálást segítő vitaminokkal, és különböző növényi eredetű szerves készítményekkel.

Nézet:
Sorrend:
5999886522100

Q-10 koenzim – étrendkiegészítő cseppek. A Q10 koenzim egy vitaminszerű anyag, amely nélkülözhetetlen szerepet tölt be sejtjeink energiatermelési folyamataiban. Mivel a szervezetünkben megtermelt Q10 mennyisége 30-35 év környékén jelentős mértékben csökken, így ettől az időponttól kezdődően szükség van a pótlására. 

Miért a Herba-D?

– Természetes,mert kizárólag a természetben megtalálható anyagokból készült
– Tiszta, mert nem tartalmaz tartósítósítószert vagy mesterséges adalékanyagokat
– Hatásos, mert a hatóanyagokat olyan formában tartalmazza, hogy a legmagasabb arányban hasznosuljanak a szervezetünkben

1 990 Ft
Egységár: 66 Ft/adag
5999886522230

Ginkgo Biloba – A jól bevált memóriajavító. A Ginkgo Biloba leveleiben található hatóanyagok alapvetően értágító és keringést javító hatású. Növeli a sejtek oxigénellátását, javítja az agyi vérkeringést. Így élesíti a memóriát, növeli a szellemi frissességet és segíti a különböző agyi funkciókat.

 

 

2 990 Ft
Egységár: 100 Ft/db
Nézet:
Sorrend: