Ez a Te ajándékod! - Kattints ide >>>>!

7 dolog, amire jó odafigyelni Karácsonykor

7 dolog, amire jó odafigyelni Karácsonykor

A Karácsonyi családi ebédek hagyománya és jelentősége mindig is központi szerepet töltött be az ünnepi időszakban. Ezeken az alkalmakon az ember nem csupán a finom ételeket, de a szerettei körében töltött időt is élvezi. 

 

VITALFOOD.HU

Azonban családi összejövetelek alkalmával, figyelembe kell venni az ebédeken felgyülemlett kalóriákat és az egészségre kifejtett hatásukat is.A Karácsony ünnepén való fokozott étkezésnek - amely általában a túlzottabb mennyiségű, és zsírosabb ételeket jelenti - számos következménye lehet az egészségre nézve. - Hét dolog, amire jó odafigyelni a karácsonyi ünnepek alatt, a szervezetünk, immunrendszerünk megfelelő karbantartása érdekében, hogy mik lehetnek a családi ebédek hatásai, és hogyan lehet ezeket mérsékelni. Egyébként is a téli hónapokban kiemelten fontos az immunrendszerünk támogatása. Fogyasszon bőségesen C-vitaminban gazdag gyümölcsöket, mint a narancs vagy a kiwi, hogy erősítse immunrendszerét.

1. A C vitamin pótlása a téli hónapokban az egyik legfontosabb tényező az immunrendszerünk szinten tartása, védelme érdekében. Ezt különböző táplálék kiegészítőkkel is tudjuk pótolni. Például a Szent-Györgyi Albert C-vitamin retard tablettával, amely ebben a hónapban egyik alap táplálék-kiegészítőnk lehet, és most családi kiszerelésben, a legkedvezőbb áron megvásárolható webáruházunkban.

Tulajdonságai halmozottan pozitív hatással vannak szervezetünkre.A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosítható a szervezet C-vitamin szükséglete.  A családi kiszerelésű, természetes csipkebogyó kivonatot tartalmazó Szent-Györgyi Albert 1000 mg retard C-vitamin tabletta remek választás minden felnőttnek.

  • A Szent-Györgyi Albert C-vitamin 1000 mg hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.
  • A termék hatóanyaga, a C-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben.
  • A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosítható a szervezet C-vitamin szükséglete.
  • A készítmény nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.

2. Sokunk esetében egy érzékeny téma ami még talán, mint karácsonyi szokás, a túlzott édesség fogyasztása is. Az ünnepi időszakban könnyen elcsábulhatunk, az édességek varázslatos világában. Javasoljuk, hogy készítsen egészséges, gyümölcs alapú csemegéket, mint például az alma vagy körte chips. Ezek az egészséges nassolnivalók nemcsak ízletesek, hanem kitűnő alternatívát jelentenek a hagyományos cukros finomságokkal szemben. Kísérletezzen otthon, és fedezze fel, milyen egyszerűen lehet ízletes és egészséges csemegéket készíteni!

3. Az ünnepek során könnyen túlzásba eshetünk a nehéz ételek fogyasztásával. Az ünnepi étkezések alkalmával válasszon több zöldséget és kevesebb zsíros, cukros ételt, hogy megőrizze egészségét.

4. Az ünnepek során gyakran növekszik a stressz szintje. Szánjon időt naponta a relaxációra, például légzőgyakorlatokkal vagy meditációval, hogy megőrizze lelki egyensúlyát és nyugalmát.

Relaxációs gyakorlat: Végezzen el naponta néhány perces légzőgyakorlatot a nyugalomért.

5. A megfelelő hidratálás kulcsfontosságú még a téli időszakban is. Igyon naponta legalább 2 liter vizet, hogy fenntartsa szervezete hidratáltságát és egészségét.

6. Az egészséges alvás alapvető, a jó közérzet, és az energikus ébredés szempontjából. Tartson rendszeres alvási rutint, és kerülje az éjszakai képernyő használatot a jobb alvás minőség érdekében.

7. Az egyik legfontosabb és legkényesebb ezekben a napokban a túlzott alkoholfogyasztás. Az édes italok is károsak, de a túlzott alkoholfogyasztásnak halmozottan káros hatásai vannak szervezetünkre. A túlzott alkohol fogyasztás negatív hatásai szervezetünkben. Az alkohol károsítja a májat, felborítja az anyagcserét, károsítja a központi idegrendszert,negatívan hat a férfiasságra, növeli a daganatos betegségek kockázatát, és nem utolsó sorban pszichiátriai, személyiségi, viselkedésbeli zavarokat okoz. Az alkoholfogyasztók társas kapcsolatára jellemző a kapcsolatok elsivárosodása is.

Ezeket megfontolva és betartva, szervezetünket, immunrendszerünket óvjuk, ezáltal frissen és energikusan kezdhetjük a 2024 - es évet is.

Vitalfood.hu