Ez a Te ajándékod! - Kattints ide >>>>!

- Mit tegyek? – Mit egyek?

- Mit tegyek? – Mit egyek?

- Mit tehetek a vércukor szint csökkentése érdekében? – Mit ehetek egyáltalán cukorbeteg létemre?

- Gyakran elhangzó kérdések ezek, hiszen a cukorbetegek számtalanszor – olykor kétségbe esve – érdeklődnek az őket izgató alapvető gondok felől. Az Ön egyedi gondjait is figyelembe vevő válasz természetesen csak kezelőorvosától várható.

VITALFOOD.HU

A cukorbetegség lényege.

A cukorbetegség lényege az, hogy az inzulin a hasnyálmirigy egyik alapvetően fontos hormonja a szervezetből hiányzik, vagy jelen van ugyan, de hatását nem fejti ki kellőképpen.

A cukorbetegség két alapvető típusa.

Az I.-es típusú cukorbetegség (Diabetes mellitus) a legtöbb esetben fiatal felnőtt korban (általában 35 év alatt) kezdődhet, s ritkaságnak számít az, ha magasabb életkorban alakul ki ez a típusú diabetes.

E betegségtípusban a hasnyálmirigy nem termel elegendő inzulint, gyakran az inzulin termelés teljes hiánya igazolható. A betegség rövid idő alatt alakul ki, a tünetek és panaszok mindenképpen orvosi segítség igénybevételét teszik szükségessé.

A II. –es típusú cukorbetegség a felnőtt idős korban kezdődő cukorbetegség jellegzetes megnyilvánulási formája. Ebben az esetben a hasnyálmirigy ugyan termel inzulint, de a sejtek – egyelőre pontosan nem ismert okból eredően – elveszítik érzékenységüket az inzulinnal szemben.

A hasnyálmirigy kezdetben egyre több inzulin termelésével próbálja a helyzetet kiegyenlíteni, de később az inzulint termelő sejtek kimerülnek és ezek után az inzulin hiány következményei állnak elő.

A betegség gyakran évek alatt fejlődik ki, kezdetben a diéta, majd a diéta melletti tablettás kezelés kap elsődleges szerepet, s csak a betegek kis hányada – általában több évre terjedő tablettás kezelés után – szorul inzulin adására.

Miután ez a típusú diabetes lassan, fokozatosan, szinte észrevétlenül fejlődik ki, gyakran más okból – (pl. gépjármű vezetői engedély szerzése kapcsán) – végzett orvosi vizsgálat illetve, laboratóriumi vizsgálat deríti ki a magas vércukor szintet.

Nagy segítség lehet a gondosan válogatott természetes alapanyagokból készült Herba D DIABO cseppek.

Alapanyagok:

A Fahéj, szegfűszeg,lepkeszegmag,olajfalevél,Gynema sylvestre,fehér eperfa levél, és a máriatövis.

Ezek a diéta, és a rendszeres mozgás mellett segíthetnek az egyenletes vércukorszint fenntartásában.

Forrás:Dr.Jermendi György

          Dr.Zajkás Gábor