Ez a Te ajándékod! - Kattints ide >>>>!

A szexuális élet  meglepő egészségügyi hatásai I.

A szexuális élet meglepő egészségügyi hatásai I.

A szexualitásnak kimutathatóan pozitív hatásai vannak a szervezetben. Csökkenti a stressz kialakulását, a rák és a szívroham kockázatának kialakulására is hatással van. 

VITALFOOD.HU

A szexualitás az egymáshoz való kötődést, és az intimitás érzéseit erősíti partnerével. A szexuális kapcsolat csökkenti a szorongást és növeli az ember általános egészségi állapotát.

- Szeretne jobban aludni, és hogy immunrendszere ellenállóbb legyen ? - Nézze meg a kiegyensúlyozott szexuális élet jótékony hatásait szervezetünkre.

1.Kevesebb megfázás, erősebb immunrendszer.

Az szakemberek úgy mondják, hogy -  „Több szex, kevesebb beteg nap!”

- Legalábbis ezt mutatják a szexuálisan aktív, és a szexuálisan passzív embereket összehasonlító tanulmányok. A szex növeli a szervezet védekező képességét a baktériumok, vírusok és más baktériumok ellen, amelyek gyakori megbetegedéseket okoznak. Természetesen a megfelelő étkezés, testmozgás is mind hozzájárulnak a fertőző betegségek elleni erős, és egészséges védekezéséhez.

2.Növelje libidóját

A csökkenő libidó legjobb ellenszere a szex! A szex valójában növeli a vágyat.A változó korban levő nők sok esetben nem kívánják a szexuális kapcsolatot, de a szexuális tevékenység segíthet ezeknek a problémáknak a leküzdésében is. A szex fokozza a véráramlást, és a szövetek rugalmasságát, amely kellemesebb szexet, és erőteljesebb libidót eredményez.

3.Javítsa a női húgyhólyag rugalmasságát

A vizeletinkontinencia a nők körülbelül 30% -át érinti.. Rendszeres orgazmus esetén a női medencefenék izmai működnek erőteljesen, erősítve és tonizálva őket. Az orgazmus ugyanazokat az izmokat aktiválja, mint a nők, amikor Kegel-gyakorlatokat végeznek. Erõsebb medencei izmok esetén kevesebb a vizeletszivárgás is.

4. Csökkentse a vérnyomását

Ön egyike annak a több millió embernek, akinek magas a vérnyomása?  A kiegyensúlyozott szexuális élet segíthet ezen is. 

Számos tanulmány kimutatta a kapcsolatát kifejezetten az együttlét (nem maszturbáció) és az alacsonyabb szisztolés vérnyomás közötti kapcsolatot, az első számot, amely a vérnyomás mérés során jelenik meg. Ez jó hír azoknak az egyéneknek, akik az egészséges életmód (étrend, testmozgás, stresszcsökkentés) és gyógyszeres kezelési stratégiák egyszerű kiegészítését keresik, a vérnyomás egészséges tartományba juttatása érdekében. Természetesen, ezzel nem helyettesíthetik a vérnyomást csökkentő gyógyszereket, de hasznos kiegészítésként szolgálhatnak.

5. Akár egy edzésnek is megfelel

Mint minden más fizikai tevékenység, a szexuális együttlét is kalóriát éget! A tévé előtt való ülés és nézés, mintegy 1 kalóriát éget el percenként.A szex növeli a pulzusát, és használja a különböző izomcsoportokat, körülbelül 5 kalóriát éget el percenként.A rendszeres szexuális élet azért nem helyettesítheti az edzőteremben tartott edzéseket, de az aktív, egészséges szexuális élet jó módszer az extra fizikai aktivitás elérésére.

Proszta duo a cseppnyi férfierő:

A hagyományos gyógyászat a fűrészpálmát javasolja még a prosztata egészségének javítására és a tesztoszteron normál szinten tartására. A fűrészpálma gyümölcsében található zsírsavak lassítják annak az enzimnek a termelődését, amely a tesztoszteront átalakítva prosztata- megnagyobbodásért felelős.

6. Csökkenti a szívroham kockázatát

Egészségesebb szívet akar? A szexuális aktivitás segít karbantartani a hormonszintet, például az ösztrogént és a tesztoszteront. Amikor ezek a hormonok nincsenek egyensúlyban , gyakrabban alakulhatnak ki, ilyenek, mint a szívbetegség és az oszteoporózis. Ha a szív egészségét szexuálisan kell megvédeni, akkor a több jobb. Egy, férfiakkal végzett tanulmány kimutatta, hogy azok, akik hetente legalább két alkalommal éltek szexuális életet, 50% -kal kisebb valószínűséggel halnak meg szívbetegségben, mint kevésbé szexuálisan aktív társaik.

3db ProsztaDuo + D3-vitamin + Q10 + Máriatövis: Férfiegészség tetőtől talpig! 

- INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL - 

Forrás:medicinenet.com