Ez a Te ajándékod! - Kattints ide >>>>!

Dr. Chen C-Vitamin 1200 mg csipkebogyóval 80x
Javaslat

Adagolás: naponta 1 tabletta, bő folyadékkal lenyelve

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a doboz alján!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi
ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! A „BioCo” bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent!

Dr. Chen C-Vitamin 1200 mg csipkebogyóval 80x

Szállítási költség:
1.490,- Ft
Kiszerelés:
80 darab
Várható kiszállítás:
2024.06.24
Márka:
Dr.Chen
2 895 Ft
Egységár: 36 Ft/db

Az antioxidáns hatású C-vitamin bevitelét szervezetünk naponta igényli, e fontos vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően fontos szerepet játszik az immunrendszer egészségének megőrzésében, továbbá egyéb egészségjavító feladatokat is ellát.

 


 

 

Hasonló termékek
Dr. Chen C-Vitamin 1200 mg csipkebogyóval 80x
Dr. Chen C-Vitamin 1200 mg csipkebogyóval 80x
2 895 Ft