Blog

A stressz: Betegségek vs. Valóság

Ismerik ezeket az élet helyzeteket? - Ha a gyerekek nem hagyják abba az üvöltözést, vagy a főnöködtől fejmosást kaptál, mert nem készítetted el időben a jelentést, vagy tartozásod van, és nem tudod időben megadni?

A szexuális élet  meglepő egészségügyi hatásai I.

A szexualitásnak kimutathatóan pozitív hatásai vannak a szervezetben. Csökkenti a stressz kialakulását, a rák és a szívroham kockázatának kialakulására is hatással van. 

A magas vérnyomás megelőzésének 7 legjobb módszere.

A magas vérnyomás kialakulása megelőzhető, ha egészségesebb életmódot követünk. Különösen fontos azoknál, akiknél már magas vérnyomást diagnosztizáltak. Bizonyított, hogy a szokások megváltoztatásával, a táplálkozásra és a mozgásra való odafigyeléssel is csökkenthető a vérnyomás, és ezzel csökkenthető a szív-és érrendszeri elhalálozás kockázata.

5 tipp, hogyan őrizd meg egészséged a téli hónapokban is ?

A téli hónapok egyszerre elfoglaltak és izgalmasak. Az ünnepi szezont tehát nem véletlenül nevezik így, ez ugyanis az ideje a családi ebédeknek, az ünnepi partiknak, a karácsonyi ajándékozásnak és a velejáró stressznek is. Ez mind rengeteg ok arra hogy időnként elhanyagoljuk az egészségünket.